Barnas turlag inviterer på skitur til Speiderhytta

Arrangement

Dato
16. mars kl. 13:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, , Barnas, Turlag, Ullensaker, Speiderhytta, Langelandsfjellet
Arrangører
Ullensaker Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Akershus Øst (se kart)
Dette arrangementet er over!

Lørdag 16. februar inviterer vi til skitur i Langelandsfjellet og inn til speiderhytta. Vi starter på parkeringen ved Teigen skytebane og går en liten tur på ca 1 km tur/retur i lett kupert terreng.
Et par steder kan av løypa være litt bratt for de minste, men det løser vi lett med å ta av skiene og ake eller gå.  

Ta med mat og drikke så tenner vi bål og avslutter turen sammen ved speiderhytta. Derifra kan de som ønsker gå en lengre tur, gå videre på godt markert lysløype inn i Langelandsfjellet. 
Ta også med sitteunderlag. Og husk klær etter forholdene. 

Oppmøte/parkering: Vi møtes ved parkeringsplassen ved Teigen skytebane.
Parkeingsplassen ved Teigen har ikke så mange plasser så fint om dere kan sykle, gå, samkjøre eller finne alternative parkeringsmuligheter.

Turen er gratis og åpen for alle. Turledere er Sara Marie

Vi tar forbehold om føreforhold. Slik som været er nå, kan det godt hende vi må la skiene bli hjemme og satse på en gåtur isteden. Men tur blir det uansett. Bli med da vel! 

Velkommen på tur med Barnas Turlag Ullensaker!

Merk: På våre turer tar vi bilder og noen ganger video som vi benytter i markedsføring i sosiale media og på våre nettsider. Hvis du ikke ønsker å bli avbildet eller publisert på slike medier ber vi deg ta kontakt med en av våre turledere ved turens start, så tar vi selvfølgelig hensyn til det.

Barnas turlag inviterer på skitur til Speiderhytta

Lørdag 16. februar inviterer vi til skitur i Langelandsfjellet og inn til speiderhytta. Vi starter på parkeringen ved Teigen skytebane og går en liten tur på ca 1 km tur/retur i lett kupert ...