Turer og aktiviteter

Ullensaker Turlag setter opp turer og aktiviteter som skal passe for enhver. I og med at vi er et lokalt turlag vil turene ta utgangspunkt i vår egen kommune, eller det vi finner av andre interessante steder i nærområdet vårt. Som regel er det åpne turer uten påmelding, men i disse koronatider er det KRAVOM PÅMELDING. Dette går frem av informasjonen om den enkelte tur.                

Turprogram 2020 - her finner du turene til Barnas Turlag  -  Ullensaker Turlag  -  Aktiv i 100

Vi har nå gjennomført årets "voksenturer" og det gjenstår ett arrangement for Barnas Turlag. Vi tar forbehold om at turen kanskje ikke blir gjennomført pga koronasituasjonen.

 Vi er i full gang med planleggingen av neste års turer. Turprogram for 2021 vil være klart rett over nyttår. Gled dere, her blir det mye bra!


HAR DU LYST TIL Å LÆRE MER OM DNT?

Ullensaker Turlag har et spennende og inkluderende turtilbud for de fleste. Gjennom et mangfold av turer, aktiviteter og stier gir vi deg naturopplevelser for livet.

DNT er basert på frivillighet og vi i Ullensaker Turlag og Barnas Turlag Ullensaker trenger flere som har lyst til å bidra. DNT har kurs og utdanning for deg som liker friluftsliv og har lyst til å bidra! 

DNT Ambassadørkurs er en uforpliktende smak av DNT. På kurset går en gjennom verdigrunnlaget til foreningen, hvordan organisasjonen er bygget opp, hytte- og rutenettet, friluftslivsloven og allemannsretten.

DNTs turlederutdanning er plassert i en stige hvor hvert trinn bygger på det forrige. Se DNTs turlederstige, her finner du også en fullstendig oversikt over kursene som gjennomføres.

Vi trenger flere turledere og aktivitetsledere. Vi trenger DEG!

Kurs
Kurs
Aktivitetsleder
Aktivitetsleder
Turledere
Turledere
Dugnad
Dugnad