Turer og aktiviteter

Ullensaker Turlag setter opp turer og aktiviteter som skal passe for enhver. I og med at vi er et lokalt turlag vil turene ta utgangspunkt i vår egen kommune, eller det vi finner av andre interessante steder i nærområdet vårt. Som regel er det åpne turer uten påmelding, men enkelte turer er for utvalgte aldersgrupper. Dette går frem av informasjonen om den enkelte tur.                

Turprogram 2020 - her finner du turene til Barnas Turlag  -  Ullensaker Turlag  -  Aktiv i 100

Det er mange spennende og flotte aktiviteter og turer i årets program. Så pakk sekken og bli med oss på tur! Vi ses!


KURS 

 Har du lyst til å lære mer om DNT? Enten du ønsker å bli turleder, bidra på dugnad eller bare er litt nysgjerrig, så har DNT ulike kurs du kan delta på. Ullensaker Turlag har et spennende og inkluderende turtilbud for de fleste. Gjennom et mangfold av turer, aktiviteter og stier gir vi deg naturopplevelser for livet.

DNT er basert på frivillighet og vi i Ullensaker Turlag og Barnas Turlag Ullensaker trenger flere som har lyst til å bidra. DNT har kurs og utdanning for deg som liker friluftsliv og har lyst til å bidra! 


DNT Ambassadørkurs er en uforpliktende smak av DNT. På kurset går en gjennom verdigrunnlaget til foreningen, hvordan organisasjonen er bygget opp, hytte- og rutenettet, friluftslivsloven og allemannsretten.

DNTs turlederutdanning er plassert i en stige hvor hvert trinn bygger på det forrige. Se DNTs turlederstige, her finner du også en fullstendig oversikt over kursene som gjennomføres både i regi av DNT sentralt og i de lokale turlagene.  

Vi trenger flere turledere og aktivitetsledere. Vi trenger DEG!

Kurs
Kurs
Aktivitetsleder
Aktivitetsleder
Turledere
Turledere
Dugnad
Dugnad