Turer og aktiviteter

Ullensaker Turlag setter opp turer og aktiviteter som skal passe for enhver. I og med at vi er et lokalt turlag vil turene ta utgangspunkt i vår egen kommune, eller det vi finner av andre interessante steder i nærområdet vårt. Som regel er det åpne turer uten påmelding, men enkelte turer er for utvalgte aldersgrupper. Dette går frem av informasjonen om den enkelte tur.                

Turprogram 2020 - her finner du turene til Barnas Turlag  -  Ullensaker Turlag  -  Aktiv i 100

Det er mange spennende og flotte aktiviteter og turer i årets program. Så pakk sekken og bli med oss på tur! Vi ses!


KURS 

NB! Vi har nå valgt å avlyse de planlagte kursene i april pga koronasituasjonen. Vi vil vurdere mulighetene for å gjennomføre kurs til høsten, og kommer tilbake med mer informasjon/invitasjon når det igjen er aktuelt å gjennomføre kurs.Ullensaker Turlag har et spennende og inkluderende turtilbud for de fleste. Gjennom et mangfold av turer, aktiviteter og stier gir vi deg naturopplevelser for livet.

DNT er basert på frivillighet og vi i Ullensaker Turlag og Barnas Turlag Ullensaker trenger flere som har lyst til å bidra. I løpet av våren arrangerer vi ulike kurs for deg som har lyst til å lære mer om DNT og/eller bidra. Vi trenger DEG!

Foto: DNT

DNT Ambassadørkurs er det første kurset som gjennomføres før en kan gå videre og ta bl.a. nærturlederkurs og aktivitetslederkurs. 

Ullensaker Turlag har nå bestemt å avlyse de planlagte kursene i april 2020; ambassadørkurs, nærturlederkurs og aktivitetslederkurs.


Det vil bli arrangert førstehjelpskurs for de som har gjennomført nærturleder- og aktivitetslederkurs..

Vi trenger flere frivillige! Det er også mulig å delta på kurs i regi av andre turlag i regionen, eller i regi av DNT Oslo og Omegn i Oslo. 


Mer informasjon om DNTs kurs finner du her:  https://www.dnt.no/turleder/