Turer og aktiviteter

Ullensaker Turlag setter opp turer og aktiviteter som skal passe for enhver. I og med at vi er et lokalt turlag vil turene ta utgangspunkt i vår egen kommune, eller det vi finner av andre interessante steder i nærområdet vårt. Som regel er det åpne turer uten påmelding, men i disse koronatider er det krav om påmelding. Dette går frem av informasjonen om den enkelte tur.                

Turprogram 2022 - her finner du alle turene vi arrangerer!

Vi ønsker dere alle velkommen til årests turer og aktiviteter.  Det blir mange flotte aktiviteter og turer i 2022 og vi håper det er noe for enhver smak! Detaljert informasjon om turene og aktivitetene vil bli lagt ut på både våre facebook-sider og her på nettsidene.     

                                           

HAR DU LYST TIL Å LÆRE MER OM DNT?

Ullensaker Turlag har et spennende og inkluderende turtilbud for de fleste. Gjennom et mangfold av turer, aktiviteter og stier gir vi deg naturopplevelser for livet.

DNT er basert på frivillighet og vi i Ullensaker Turlag og Barnas Turlag Ullensaker trenger flere som har lyst til å bidra. DNT har kurs og utdanning for deg som liker friluftsliv og har lyst til å bidra! 


DNTs turlederutdanning er plassert i en stige hvor hvert trinn bygger på det forrige. Se DNTs turlederstige, her finner du også en fullstendig oversikt over kursene som gjennomføres.

Vi trenger flere turledere og aktivitetsledere. Vi trenger DEG!

Kurs
Kurs
Aktivitetsleder
Aktivitetsleder
Turledere
Turledere
Dugnad
Dugnad