Turer og aktiviteter

Ullensaker Turlag setter opp turer og aktiviteter som skal passe for enhver. I og med at vi er et lokalt turlag vil turene ta utgangspunkt i vår egen kommune, eller det vi finner av andre interessante steder i nærområdet vårt. Som regel er det åpne turer uten påmelding, men enkelte turer er for utvalgte aldersgrupper. Dette går frem av informasjonen om den enkelte tur.                

Turprogram 2019  for Ullensaker Turlag og Barnas Turlag


KURS


Ullensaker Turlag har et spennende og inkluderende turtilbud for de fleste. Gjennom et mangfold av turer, aktiviteter og stier gir vi deg naturopplevelser for livet.

DNT er basert på frivillighet og vi i Ullensaker Turlag og Barnas Turlag Ullensaker trenger flere som har lyst til å bidra. I løpet av våren arrangerer vi ulike kurs for deg som har lyst til å lære mer om DNT og/eller bidra. Vi trenger DEG!

Foto: DNT

DNT Ambassadørkurs er det første kurset som må gjennomføres før en kan gå videre og ta bl.a. nærturlederkurs og aktivitetslederkurs. 

Ullensaker Turlag arrangerte i løpet av våren 2019 ambassadørkurs, nærturlederkurs og aktivitetslederkurs.

Det vil bli arrangert førstehjelpskurs for de som har gjennomført nærturleder- og aktivitetslederkurs..


Mange gjenomførte kursene i vår og er nå klare for å bidra på turer og arrangementer! Superbra! 

Vi trenger etterhvert flere frivillige, og det vil bli satt opp flere kurs på et senere tidspunkt. Det er også mulig å delta på kurs i regi av andre turlag i regionen, eller i regi av DNT Oslo og Omegn i Oslo. 


Mer informasjon om DNTs kurs finner du her:  https://www.dnt.no/turleder/