AKTIV i 100

Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Ullensaker Turlag og Ullensaker Røde Kors arrangerer turer i nærmiljøet annenhver onsdag.

Turene gjennomføres på onsdager, hver 14. dag frem til 3. november som er siste tur.

Onsdag 28. juli går turen til Utsikten, Hovinfjellet! Det blir felles transport fra Frivillighetens Hus til Hauerseter. Herfra går vi til gapahuken på Utsikten. Vi går stort sett på grusvei. På toppen tar vi en pause og nyter utsikten, så pakk med deg kaffe og litt å bite i. 

Turene passer for eldre og andre voksne som er hjemme på dagtid og som trenger/ønsker å komme i aktivitet. Målet med Aktiv i 100 er å bedre eldre sin livskvalitet ved å skape møteplasser for sosial og fysisk aktivitet, og legge til rette for gode naturopplevelser. 

 

Oppmøte/parkering: Fast oppmøte på Frivillighetens Hus, Sveavegen 36, 2053 Jessheim

Oppmøtetidspunkt: kl 11.00

Lengde: 2 - 3 timer / ca 5 km 

Turledere: alle turene har turledere

Påmelding/registrering: gjøres ved oppmøte.

Både transport og turen er gratis for deltagerne, og åpne for alle. 

 

Tempo og distanse tilpasses deltakerne. Alle tar med egen mat og drikke. Vi har også turer til steder /områder hvor det er nødvendig med transport. Eventuell transport ordner turlaget.

Følg med på nettsidene våre for nærmere informasjon.

Vi oppfordrer også alle til å komme seg ut på tur på egen hånd. Det er flott å være ute i naturen! 

 

Velkommen på tur med oss!

Hilsen Aktiv i 100 gruppa 

 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

 

AKTIV i 100

Ullensaker Turlag og Ullensaker Røde Kors arrangerer turer i nærmiljøet annenhver onsdag. Turene gjennomføres på onsdager, hver 14. dag frem til 3. november som er siste tur. Onsdag 28. juli ...

Kontaktinformasjon:

  • Atle Forbord
  • Tlf. 92426666

Turledere:

  • Atle Forbord
  • Knut Jørgen Syvertsen