Hengekøyetur i flotte omgivelser

Fellestur

Fra dato
28. mai kl. 18:00
Til dato
29. mai kl. 12:00
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Overnatting, Hengekøye
Arrangører
Ullensaker Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Akershus Øst, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Ullensaker kommune har nå endret smittevernregler til nivå 5 c, dette gjelder fra 26. mai. Det betyr at vi nå kan gjennomføre hengekøyeturen!

Ullensaker Turlag inviterer til tur med overnatting i hengekøye.

Pakk med deg hengekøye, sovepose og annet nødvendig utstyr. Ta med kveldsmat og frokost, og bli med oss på en natt ute i naturen.

NB! Da Amenningsvegen fremdeles er stengt vil vi overnatte ved Lysdammen og ikke ved Gjermenningen som planlagt. Ved Lysdammen finner vi noen fine trær hvor vi slår leir. 

Det er krav om påmelding til turen!

Oppmøte/parkering: Gjerdrum Almenning, Lysdammen.  Kjør til Ask sentrum, her tar du inn på Brådalgutua ved Shell stasjonen, du kommer etter hvert inn på Fjellvegen, sving så inn på Sagveien og videre på Almenningsvegen. Kjør og parker ved Lysdammen. Vi skal ikke betale bomavgift da avkjøring inn på parkeringsplassen ligger på høyre hånd rett før en må betale bompenger (så ikke kjør for langt!).  

Lengde: vi går ca 0,5 km / overnattingstur

Tidspunkt: Felles avgang fredag kveld kl 18.00 – Vi pakker sammen og forlater campen kl 12.00 på lørdag  

 

Turen passer for voksne og du må være over 16 år for å kunne delta.

Det vil være med turledere.

 

PÅMELDING: På grunn av koronapandemien og smittesituasjonen er det viktig at vi har kontroll på hvem og hvor mange vi har med på turer og aktiviteter, derfor har vi innført krav om bindende påmelding. 

 

Velkommen på tur!

 

Merk: På våre turer tar vi bilder og noen ganger video som vi benytter i markedsføring på sosiale media og på våre nettsider. Hvis du ikke ønsker å bli avbildet eller publisert på slike medier ber vi deg ta kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Hengekøyetur i flotte omgivelser

Ullensaker kommune har nå endret smittevernregler til nivå 5 c, dette gjelder fra 26. mai. Det betyr at vi nå kan gjennomføre hengekøyeturen! Ullensaker Turlag inviterer til tur med overnatting i hengekøye. Pakk med ...

Kontaktinformasjon:

  • Åsa Andersson
  • Tlf. 979 89 564

Turledere:

  • Monica Aasgaard
  • Ingeborg Knutsdatter Gresaker
  • Åsa Andersson
  • Gyri Siljehaug