AVLYST! Vårtur til ravinene ved Gardermoen

Fellestur

Dato
9. mai kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangører
Ullensaker Turlag, DNT Oslo og Omegn , Gjerdrum Turlag
Turområde
Akershus Øst (se kart)
Dette arrangementet er over!

VI MÅ DESSVERRE AVLYSE DENNE FELLESTUREN.

I henhold til Civid-19 og smittevernreglene i Ullensaker kommune kan ikke turen gjennomføres.

Vi oppfordrer imidlertid alle til å komme seg ut på tur på egenhånd i det fine vårværet!

 

Ullensaker Turlag og Gjerdrum Turlag samarbeider om vårens tur i det frodige ravinelandskapet i Romerike Landskapsvernområdet ved Gardermoen. Bli med og oppdag de vakre ravinene midt i vårblomstringa. 

Vi vil også i år bli guidet gjennom det spennende ravinelanskapet, og vi besøker minnelunden etter en tragisk flystyrt som fant sted 10. mai 1945.

Oppmøte/parkering: Kjør E16 og ta inn ved Scandic Oslo Airport Hotell, Ravinevegen, ved sydenden av vestre rullebane på Gardermoen. Ta til venstre rett etter avkjøringen, gjennom et lite skogholt på grusvei og du kommer til parkeringsplassen.  

Lengde: 6 km / ca 4 timer

Det er kuperte partier og stien er ikke fremkommelig med barnevogn. Enkelte steder kan stien være gjørmete, spesielt etter regnvær. Skotøy etter værforhold.  

Ta med mat, drikke, sitteunderlag og bli med på en trivelig tur. 

PÅMELDING: På grunn av korona og smittesituasjonen må vi ha kontroll på hvem og hvor mange vi har med på turer og aktiviteter, derfor har vi innført krav om bindende påmelding. 

 

Velkommen med på tur med oss!

 

Merk: På våre turer tar vi bilder og noen ganger video som vi benytter i markedsføring i sosiale media og på våre nettsider. Hvis du ikke ønsker å bli avbildet eller publisert på slike medier ber vi deg ta kontakt med en av våre turledere ved turens start, så tar vi selvfølgelig hensyn til det.

AVLYST! Vårtur til ravinene ved Gardermoen

VI MÅ DESSVERRE AVLYSE DENNE FELLESTUREN. I henhold til Civid-19 og smittevernreglene i Ullensaker kommune kan ikke turen gjennomføres. Vi oppfordrer imidlertid alle til å komme seg ut på tur ...

Kontaktinformasjon:

  • Ann-Mari Grøndalen Lund
  • Tlf. 901 97 074

Turledere:

  • Ingeborg Knutsdatter Gesaker
  • Håkon Mangerud
  • Ann-Mari Grøndalen Lund