Trefjellstur i Nordåsen

Dette arrangementet er over!

På denne turen er vi innom tre flotte topper i Nordåsen!
Turen starter ved Vikkelihytta og følger Marifjellstien til Hegglihytta. Derfra går vi mot første utsiktspunkt, Kvernsjøberget. Etter å ha nytt utsikten på Kvernsjøberget går vi videre i terrenget til Marifjell som topp nummer to. Avhengig av været raster vi i eller utenfor hytta. Vi fortsetter i terrenget til Klofjellgapet og opp til Klofjell som er tredje utsiktspunkt på turen, før vi går blåstien tilbake til Vikkelihytta.  Turen blir på ca 15 km. Ta med mat og drikke, gode sko og klær etter vær.

Adkomst: Følg skilting til Nordåsen Skistadion og fortsett videre til Grustaket (vinterparkering), ta der til venstre og følg vegen mot Honsjøen. Til venstre rett før Honsjøen og til venstre igjen etter ca 2 km mot Vikkelihytta. Bomveg. Turen er gratis og åpen for alle. 
Turledere er Karl Henrik, Irene og Bjarte

Velkommen på tur med Nannestad Turlag!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Trefjellstur i Nordåsen

På denne turen er vi innom tre flotte topper i Nordåsen! Turen starter ved Vikkelihytta og følger Marifjellstien til Hegglihytta. Derfra går vi mot første utsiktspunkt, Kvernsjøberget. Etter å ha nytt ...

Kontaktinformasjon:

  • Karl Henrik Laache
  • Tlf. 90522476

Turledere:

  • Irene Lunde Sandholt
  • Karl Henrik Laache
  • Bjarte Norheim