Fototur langs Leira

Dette arrangementet er over!

Vi går langs elva Leira - fra Låke bro og ned til der sideelven Rotua flyter inn. Dette er et naturskjønt område med frodig løvskog og skogbunn dekket av vårblomster. Her er fotomotivene mange! Turen passer for alle med litt interesse for foto – eller de som rett og slett har lyst på en fin forsommertur. Dersom været frister til det, er det mulig å komme til på svaene langs elva for å bade!

Få med deg noen fototriks på veien for å ta bedre og morsommere bilder! Ta med deg mobil og/eller kamera og gjerne stativ om du har, matpakke og drikke.

Ta med godt og vanntett fottøy - enten fjellstøvler eller gummistøvler. Det kan være litt vindfall langs ruta, så langbukse anbefales. 

Dette er en lett tur på ca 3-4 km, men du må kunne ta deg fram i terreng og på sti. 

Adkomst: Parkering ca 200m vest for Låkedalen bru på Låkedalsvegen. 

Trenger du skyss? Møt opp på Eltonåsen bussterminal senest kl 10.30, så kjører vi sammen til Låke bru. Meld fra på tlf. 95267046 dersom du ønsker skyss. 

Denne turen er gratis og åpen for alle. Turledere er Thorbjørn og Barbro. 

Velkommen på tur med Nannestad Turlag!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Fototur langs Leira

Vi går langs elva Leira - fra Låke bro og ned til der sideelven Rotua flyter inn. Dette er et naturskjønt område med frodig løvskog og skogbunn dekket av vårblomster. ...

Kontaktinformasjon:

  • Thorbjørn Refsum
  • Tlf. 95267046

Turledere:

  • Thorbjørn Refsum
  • Barbro Mangen